Froukje de Both is zwanger

Het jaar 2008 is een vruchtbaar jaar voor de radio-dj’s. Afgelopen week werd al bekend dat 3FM-jock Michiel Veenstra vader wordt en vandaag weet kwaliteitskrant De Telegraaf te melden dat Froukje de Both zwanger is. De 36-jarige dj van Radio 538 heeft net twee maanden geleden een nieuw contract bij de zender getekend waarmee ze zich nog eens drie jaar aan 538 verbindt. Maar een deel daarvan zal ze met zwangerschapsverlof zijn.

UPDATE: Froukje de Both is moeder geworden

Zwangere vrouwen lijkt me de grootste irritatiefactor voor werkgevers. Ook al wordt de werkgever financieel gecompenseerd wanneer hun vrouwelijke medewerkers met zwangerschapsverlof zijn, ze zijn wel een lange tijd een werknemer ‘kwijt’. Hetzelfde werk moet door minder mensen gedaan worden of er dient extra personeel aangetrokken te worden.

Froukje de Both lijkt er op dit moment (drie maanden zwanger) nog niet te denken om te stoppen met werken. Ze krijgt als het goed is dit jaar najaar zelfs een nieuw televisieprogramma bij RTL. Iedere vrijdag-avond is ze van 18:00 tot 21:00 uur samen met Niels Hoogland te horen op Radio 538, met nu waarschijnlijk weer veel nieuwe gespreks-onderwerpen…

Zie ook:
- Froukje de Both zeker nog tot 2011 bij Radio 538
- 3FM-dj Michiel Veenstra wordt vader

Lees ook:Claudia de Breij hondsdolblij met zoontje
Lees ook:538-dj Froukje de Both is moeder geworden
Lees ook:Veenstra, Veenstra, Veenstra: Michiel is vader geworden
Lees ook:Froukje de Both weer terug op Radio 538
Lees ook:Froukje wordt Frankje op vrijdagavond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>