Mark Labrand vanaf 1 juni op 538

De aftellende klok op de website van Mark Labrand telde af naar donderdagmiddag 15:00 uur. Op dat moment zou bekend gemaakt worden wat we al wisten: Labrand gaat naar Radio 538. De count down klok is nu weer opnieuw ingesteld en telt nog ruim 23 dagen door… precies tot 1 juni 2008. Dat is datum waarop Mark Labrand voor het eerst met een programma op 538 te horen zal zijn. Zijn droombaan.

In een grappige video op zijn website leest Mark Labrand een bericht voor over zijn overstap naar Radio 538. In het persbericht dat het radiostation de deur uitdeed, vertelt Labrand: "Al weken lang word ik met een heerlijk gevoel wakker, omdat ik mijn droombaan bij Radio 538 te pakken heb! Dit is zonder twijfel het beste wat mij kan overkomen als radio dj.'" Die emotionele toestand waarin Mark verkeert is ook duidelijk te zien in de video

Labrand was tot voor kort te horen op Slam!FM. Vanaf 1 juni 2008 is hij iedere zaterdag en zondag te horen tussen 18:00 en  20:00 uur en op zondag ook nog tussen 12:00 en 15:00 uur. De weekendprogram-mering van 538 is hierbij definitief ingevuld.

Door zijn weekendjob heeft Labrand de rest van de week genoeg tijd voor ander werk bij de RTL-groep, zoals voice-over voor diverse televisieprogramma's, wat hij de laatste al vaak doet. Succes ermee Mark!

Zie ook:
- Na Maurice en Frank nu ook Mark Labrand weg bij Slam!FM

Lees ook:Na Maurice en Frank nu ook Mark Labrand weg bij Slam!FM
Lees ook:Lex Gaarthuis nieuwe dj bij Slam!FM
Lees ook:Mark Labrand met zijn favoriete clips op TMF
Lees ook:Mark Labrand voice-over bij ‘Rock Nation’
Lees ook:Check dit: Foto’s studio Radio 538

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Mark Labrand vanaf 1 juni op 538

  1. Pingback: Stappen met een opdracht | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>