Nieuwe vormgeving en station voice Kink FM

Radiozender Kink FM klinkt vanaf maandag 6 september net even iets anders. Niet dat het station nu ineens muziek van K3 of Lady Gaga draait, nee het is de vormgeving die vernieuwd is. De nieuwe jingles zijn gemaakt door Dion Posdijk van Kink FM. Nieuw is ook de station voice van Kink FM; voortaan is Martin Stoker dé stem van het station. Stoker vervangt daarmee de in januari overleden Arjen Grolleman, die naast dj en directeur van Kink FM ook de station voice was.


Martin Stoker was al langer te horen op Kink FM, maar dan naast de bestaande vormgeving met daarin nog de stem van Grolleman. Stoker is een bekende stem op radio en televisie, zo is hij ook de stem van radiozender Wild FM en van mannenzender RTL 7.

De nieuwe vormgeving is vanaf vandaag te horen op Kink FM.

ZIE OOK:
- Kink FM wijzigt weekendprogrammering
- Arjen Grolleman postuum genomineerd voor RadioRing

Lees ook:RTL maakt in memoriam voor Arjen Grolleman
Lees ook:Speciale Avondland ter nagedachtenis Arjen Grolleman
Lees ook:Arjen Grolleman tribute live op Kink FM
Lees ook:Radiozenders draaien favoriete plaat Arjen Grolleman
Lees ook:Arjen Grolleman herdacht met optreden Marc Almond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>