Kink FM wijzigt weekendprogrammering

Radiozender Kink FM heeft een nieuwe programmering voor in het weekend. Luisteraars worden ‘s morgens nog steeds wakker met Peter van Meerveld, maar daarna is vanaf 09:00 uur Arthur Albracht te horen die tot voor kort ‘s middags in het weekend zat. Verder krijgt Thymen Wabeke een vast eigen programma tussen 12:00 en 14:00 uur. Thymen, die ook één nacht in de week op 3FM te horen is, viel de afgelopen maanden in voor Diederik van Zessen die op festivaltour was voor Kink FM.


Diederik is weer terug van zijn reis langs de beste festivals in Europa en schuift ook weer aan achter de microfoon van Kink FM.

Van Zessen is voortaan elke zaterdag en zondag van 14:00 tot 16:00 uur te horen op Kink, gevolgd door de nieuwe radio-dj Bas van Dalen.

Bas van Dalen maakte eerder radio bij het talentenstation V-Radio en bij verkeerszender Traffic Radio. Verder heeft hij een eigen programma op KX Radio.

De volledige programmering van Kink FM vind je op kinkfm.com.

Lees ook:Thymen Wabeke vervangt festivalganger Diederik
Lees ook:Kink FM-dj terug van festivaltour
Lees ook:Ook programmering Kink FM op de schop: Ingrid Perez in de ochtend
Lees ook:Muzikaal ontbijt met Singer-Songwriter Sundays
Lees ook:Morgen nieuwe weekendprogrammering KINK

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>