DJ met partytrein naar Sziget Festival 2010

Kink FM stuurt aankomende zondag een eigen Kink FM Partytrein naar het Sziget-festival in Boedapest, Hongarije. Samen met Kink FM-prijswinnaars en de andere passagiers reist ook Kink-dj Martijn Biemans (foto) mee, die op de radiozender een week lang verslag zal doen van het grootste muziekfestival van Europa. Zondag vertrekt de speciale Kink FM Partytrein naar Hongarije en het beloofd een groot feest te worden.

Feest in de trein

Het festival begint voor de Kink FM-prijswinnaars en alle passagiers al in de 11 wagons tellende Kink FM-trein, waar Martijn Biemans een aantal dj-sets zal draaien.

Updates

Eenmaal aangekomen in Boedapest geeft Martijn dagelijks een update van het festival: interviews met de Nederlandse bands die daar optreden, verslagen van optredens van internationale artiesten als Mika, Kasabian, Muse, Faithless en natuurlijk sfeerverslagen van het de camping en het festivalterrein.

Iedere dag is deze update tussen 21.00 en 22.00 uur horen in ‘New Music’ met Kink FM-dj Henk Kanning. Ook op kinkfm.com komt een dagelijks verslag met foto’s te staan.

Martijn Biemans kijkt met plezier uit naar de treinreis: “Normaal gesproken worden mensen kwaad wanneer je te veel lawaai in de trein maakt. Nu mag ik er een groot feest van maken!”

Lees ook:3FM met diverse programma’s live vanaf Sziget
Lees ook:Kink FM met luisteraars naar popfestival Exit in Servië
Lees ook:KINK FM stuurt luisteraars naar Snow Patrol
Lees ook:Kink FM geeft kaarten voor festival deBeschaving weg
Lees ook:Kink FM stuurt luisteraars naar Muse in Londen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>