Kink FM stuurt luisteraars naar Muse in Londen

Van maandag 2 tot en met vrijdag 6 augustus 2010 maken Kink FM-luisteraars kans op kaarten voor het optreden van Muse in Londen op 10 september aanstaande. Het station met de betere pop- en rockmuziek speelt elke middag in het programma van Kink-dj Martijn Biemans de zogenaamde ‘Muse Quiz’. De dagwinnaars van de Muse Quiz krijgen de deluxe editie van het laatste Muse-album ‘The Resistance’. Uiteindelijk mag één luisteraar naar Londen.

Op vrijdag 6 augustus wordt tijdens de ‘Kink 40’ uit de dagwinnaars een winnaar gekozen die met zijn z’n tweeën naar Londen vliegt om daar het concert van Muse in het Wembley Stadion bij te wonen.

Ook krijgen de gelukkigen de mogelijkheid om de bruisende Engelse hoofdstad te ontdekken waar zij ook overnachten. De volgende dag vliegen zij weer terug naar Amsterdam.

Martijn Biemans is van maandag tot en met donderdag van 14:00 tot 17:00 uur te horen op Kink FM. De Kink 40 -ook met Biemans- is op vrijdag te horen van 16:00 tot 19:00 uur.

Lees ook:KINK FM stuurt luisteraars naar Snow Patrol
Lees ook:DJ met partytrein naar Sziget Festival 2010
Lees ook:Rock am Ring arrangementen te winnen bij Kink FM
Lees ook:Kink FM viert 15 jarig bestaan met de Kink 1500
Lees ook:Kink 1500 van start op Kink FM

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Kink FM stuurt luisteraars naar Muse in Londen

  1. Vertaalbureau

    Ik wil graag! Ga het in de gaten houden….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>