X-Rated zondag met In Memoriam voor Roy Avni

In de avond van zondag 13 juni is DJ Roy Avni overleden. De man achter Electronation en presentator van het gelijknamige Kink FM-programma, overleed vorige week na een strijd tegen kanker. Zondagavond wordt in het programma X-Rated uitgebreid stilgestaan bij Roy Avni. X-Rated was het programma van Arjen Grolleman en wordt als eerbetoon aan hem nog elke week voortgezet en gepresenteerd door Bob Rusche.

Bob staat 20 juni 2010 stil bij het overlijden van Roy Avni en brengt de luisteraars ‘een dwarsdoorsnede van al het moois dat Roy ons heeft mogen geven’. Verder wordt veel van Roy zijn favoriete muziek gedraaid.

X-Rated is vanavond, zoals elke zondag, van 21:00 uur tot middernacht te horen op Kink FM.

Lees ook:DJ Roy Avni overleden
Lees ook:Kink X-Rated krijgt doorstart bij Concertzender
Lees ook:X-Rated viert 14-jarig bestaan met speciale uitzending
Lees ook:Muzikale groeten aan Benny Neyman
Lees ook:Radiostations herdenken dit weekeinde Robert Long

1 Reacties // Reageer

One thought on “X-Rated zondag met In Memoriam voor Roy Avni

  1. scott

    R.I.P

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>