Radio-dj wordt roadie op Pinkpop

Kink FM-dj Henk Kanning is aanstaande zondag roadie bij de rockband DeWolff op Pinkpop. De Nederlandse sixtiesbluesrockband treedt dan op in Landgraaf. Voor, tijdens en na het optreden helpt de radio-dj –als één van DeWolff-roadies in crew T-shirt– de band. Henk maakt een reportage van zijn ervaringen als roadie op Pinkpop. Dit verslag is op donderdag 3 juni tussen 19:00 en 22:00 uur te horen in zijn programma ‘New Music’.

DeWolff is dan ook bij Henk Kanning in de studio te gast en speelt drie nummers tijdens ‘New Music Leeft’!

Henk Kanning: “Men zegt wel eens dat dj’s geen eelt op hun handen hebben, maar aankomend weekend ga ik als roadie laten zien dat ik dat zware werk makkelijk aan kan. Hopelijk mag ik een microfoon testen want dat is het ultieme moment voor mij als roadie!”

DeWolff is op donderdag 3 juni 2010 tussen 19:00 en 22:00 uur te horen in ‘New Music’ op Kink FM.

Lees ook:‘New Music Leeft’ geeft bands een nieuw podium
Lees ook:Pinkpop 2008: foto’s studio 3FM
Lees ook:Pinkpop 2008: de eerste foto’s
Lees ook:Kink FM’s New Music in IJsland
Lees ook:Bevrijdingsfestivals Zwolle en Haarlem live op Kink FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>