Thymen Wabeke vervangt festivalganger Diederik

Wellicht heb je het vanochtend of gisteren al gehoord… geen Diederik van Zessen op Kink FM. En dat blijft de komende vier maanden zo. De radio-dj van Kink FM heeft namelijk het mooiste zomerbaantje van de wereld: een rondtocht langs alle vooraanstaande muziekfestivals in Europa. Van Servië tot Schotland en van Finland tot Spanje zal Diederik van Zessen (foto) verslag doen voor Kink FM en dagblad Spits.

Deze zomer reist Van Zessen drie maanden lang met de trein dwars door Europa met het doel 18 vooraanstaande muziekfestivals te bezoeken.

In 98 dagen tijd legt de radio-dj bijna 23.000 kilometer af door 16 landen om de festivals te verslaan.

Tijdens Diederiks operatie ‘Ultieme Europese Festivalzomer’ neemt Thymen Wabeke de uren van hem op Kink FM over. Thymen, die ook één nacht per week te horen is op 3FM, is de komende maanden dus ook elke zaterdag- en zondagochtend tussen 09:00 en 12:00 uur te horen op Kink FM.

De updates van Diederik van Zessen zijn te beluisteren op Kink FM en ook hier terug te horen.

Lees ook:Kink FM wijzigt weekendprogrammering
Lees ook:Kink FM-dj terug van festivaltour
Lees ook:Muzikaal ontbijt met Singer-Songwriter Sundays
Lees ook:Muzikale tijdreis door 5 decennia op Oudejaarsavond
Lees ook:Kink FM geeft kaarten voor festival deBeschaving weg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>