Bevrijdingsfestivals Zwolle en Haarlem live op Kink FM

Op 5 mei Bevrijdingsdag staat Kink FM helemaal in het teken van de bevrijdingsfestivals die in het hele land worden gehouden. Het station met de betere pop- en rockmuziek zendt op Bevrijdingsdag tussen 12:00 en 22:00 uur live uit vanaf de Bevrijdingsfestivals in Haarlem en Zwolle. Naast interviews met de artiesten die optreden, worden er delen van de optredens live uitgezonden op Kink FM.

Op Bevrijdingsdag zendt Kink FM live uit vanaf Bevrijdingspop Haarlem en het Bevrijdingsfestival Overijssel in Zwolle.

Vanaf het middaguur tot tien uur ‘s avonds doen onder meer de Kink FM-dj’s Henk Kanning en Martijn Biemans verslag van de bevrijdingsfestivals.

Zo zijn er op Kink FM optredens te horen van artiesten als: Tim Knol, Bettie Serveert, Ed Kowalczyk (van de band Live) en Junkie XL. Ook interviewen de Kink FM-dj’s de artiesten die optreden en maken zij reportages van de sfeer op de festivallocaties, waardoor de luisteraar ook thuis of onderweg overal bij kan zijn.

Kink TV is ook aanwezig om opnames te maken van beide festivals die worden uitgezonden op kinktv.nl.

Lees ook:3FM de lucht in met Bevrijdingsdag
Lees ook:‘New Music Leeft’ geeft bands een nieuw podium
Lees ook:Kink FM komend weekend live vanaf Paaspop
Lees ook:Mooie line-up bij de finale Serious Request 2014
Lees ook:Week van POPnl in New Music bij Kink FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>