Kink FM komend weekend live vanaf Paaspop

Het is dit jaar vroeg Pasen en daarom ook een vroege aftrap van het festivalseizoen. Aankomend weekend begint het met -hoe kan het ook anders- Paaspop. Radiozender KINK FM staat dit weekeinde helemaal in het teken van het festival. Op zaterdag 3 en zondag 4 april 2010 zendt het station met de betere pop- en rockmuziek tussen 17:00 en 21:00 uur live uit vanaf Paaspop. Zo zijn er live optredens en interviews met artiesten te horen als: K’s Choice, Moss, Moke, The Van Jets en Destine.


Al vele jaren is KINK FM partner van Paaspop, het allereerste Nederlandse festival van het jaar 2010. Op beide dagen zendt KINK FM live uit vanaf het rock & popfestival.

Artiesten

De KINK FM-DJ’s ontvangen in de studio bij het Jack Daniel’s-podium de volgende artiesten: Moke, Customs, Destine, Moss, The Mad Trist en K’s Choice. Verder hoor je live opnames van de bands op het Jack Daniel’s Stage, waaronder: Year Long Disaster, Moss, Moke, Drive Like Maria, The Mad Trist, Customs en The Van Jets.

Live op Kink

De live uitzending op Paaspop wordt gepresenteerd door de KINK FM-dj’s Martijn Biemans, Metha de Vos, Mark van der Molen, Bastiaan Nagtegaal en Nando Kok. Zie voor meer informatie over de locatie-uitzending ook de website kinkfm.com.

Lees ook:Serious Talent artiesten spelen op Noorderslag
Lees ook:Paaspop 2009 op de radio
Lees ook:Eurosonic Noorderslag 2010 drie dagen op 3FM
Lees ook:Bevrijdingsfestivals Zwolle en Haarlem live op Kink FM
Lees ook:Pinkpop 2010 live op 3FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>