‘Black van Pearl Jam het beste nummer ooit’

‘Black’ van Pearl Jam is door de luisteraars van Kink FM verkozen tot het beste nummer ooit gemaakt. Het nummer staat net als vorig jaar in de Kink 1300, ook in de Kink 1400 op nummer 1. In het kader van het 14-jarig bestaan van de alternatieve zender van Nederland konden luisteraars de afgelopen weken stemmen op hun favoriete tien nummers. Naast Pearl Jam staan toonaangevende bands als Radiohead, Nirvana, Editors en Foo Fighters hoog genoteerd in de jubileumlijst.

De uitzending van de Kink 1400 begint op 29 september 2009 om 12:00 uur en wordt door Mark van der Molen afgetrapt. De lijst is tot en met 9 oktober tussen 09:00 en 19:00 uur te beluisteren. Andere DJ’s die de lijst zullen presenteren zijn Metha de Vos en Martijn Biemans.

Klassieker Black van Pearl Jam zal op vrijdag 9 oktober om iets voor 19:00 uur door Nando Kok worden ingestart.

Lees ook:Kink FM zoekt 1400 beste nummers ooit gemaakt
Lees ook:Kink FM viert 15 jarig bestaan met de Kink 1500
Lees ook:Kink 1500 van start op Kink FM
Lees ook:Kink FM viert en neemt afscheid met de Kink 1600
Lees ook:1212 Nummers op (verjaardags)lijstje KINK FM

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “‘Black van Pearl Jam het beste nummer ooit’

 1. Bastiaan

  Nando Kok presenteert het ook ;-)

    /   Reply  / 
  1. Arie

   Wie?

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>