Marco Roelofs (Heideroosje) gastpresentator Kink FM

Maartje Glas wordt op Kink FM vanavond bijgestaan door Marco Roelofs. De zanger van de Heideroosjes is haar eenmalige gastpresentator van 90′s Rock.

De zanger heeft zeer veel zin om 90’s Rock mee te presenteren: “Ik vind het altijd gaaf om over geode muziek te kleppen en laat de 90’s nu net het decennium zijn waarin ik (muzikaal) volwassen werd. Er zijn in die jaren zoveel interessante muzikale ontwikkelingen geweest op het gebied van pop en rock: de opkomst van grunge, de opkomst van crossover-acts als The Prodigy, de tweede ‘doorbraak’ van punk enzovoorts. Het lijkt me super om als die muzikale facetten van de jaren negentig drie uur lang mee te presenteren.” 90′s Rock is tussen 19 en 22 uur te beluisteren op Kink FM.

Lees ook:Special over The Prodigy in ’90s Rock’ op Kink FM
Lees ook:Jaren ’90 keren voor even terug op Kink FM
Lees ook:Ook programmering Kink FM op de schop: Ingrid Perez in de ochtend
Lees ook:Muzikale tijdreis door 5 decennia op Oudejaarsavond
Lees ook:Rock am Ring arrangementen te winnen bij Kink FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>