ADV: Bloggers over de ultieme digitale woning

De afgelopen week waren we op een bloggersborrel, georganiseerd door Cisco in het uiterst hippe Heineken the City in Amsterdam.

We kwamen echter niet alleen voor de gezelligheid en een paar biertjes (alhoewel hier geen tekort aan was). Het doel was met Nederlandse bloggers van gedachten te wisselen over technologie in ons dagelijks leven. Wie woont in een “digitaal paradijs”, waarin alles en iedereen is aangesloten op een draadloos netwerk? En wie bevindt zich dagelijks in een “digitale hel” met overal draden en snoeren en apparaten die niet goed werken?

De meeste aanwezigen schijnen genoegen te nemen met een situatie ergens daar tussenin. In een videoverslag van deze avond hoor je hoe bloggend Nederland erover denkt en zie je daarnaast dat ze ook prima een feestje kunnen bouwen.

Mogen we je er nog even aan herinneren dat je €2.000,- aan Media Markt waardebonnen kunt winnen als je een homevideo over jouw digitale paradijs of hel maakt en stuurt naar Cisco? Meer informatie over deze prijsvraag vind je op www.cisco.nl/consument. Wil je liever kans maken op coole Linksys-prijzen, vul dan de enquête in.

Geen reacties // Reageer