Edwin Evers hele week te gast in RTL Late Night

Edwin Evers is deze hele week te zien en te horen met zijn Edwin Evers Band in RTL Late Night. Dat maakte hij vanmorgen zelf bekend in zijn ochtendshow op Radio 538.

De Edwin Evers-band speelt elke avond twee liedjes, waaronder het openingsnummer over een actueel onderwerp. Tijdens zijn ochtendshow wist Evers nog niet welk liedje hij gaat zingen. Mogelijk gaat het over de terreurgolf in Frankrijk. “Dat kan, maar het kan ook het schaatsen of Frans Molenaar zijn.”

Humberto Tan vindt het erg leuk dat Evers elke avond op visite is. “We zitten in een lopend seizoen, maar als het lopend seizoen weer begint, wil je knallend beginnen. Dus hebben we een topband geregeld voor de hele week“, zei hij.

Lees ook:Boer Tom grap van Edwin Evers erg goed gelukt
Lees ook:John Molenaar stopt bij Rick in de Morgen
Lees ook:Zeven weken vakantie voor Edwin Evers
Lees ook:Zo begon het: Edwin Evers begint ochtendshow op 3FM
Lees ook:Erica Terpstra dronken bij Edwin Evers (video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>