Staat het Glazen Huis al?

Op 18 december gaan de drie DJ’s van NPO 3FM, Coen Swijnenberg, Domien Verschuuren en Gerard Ekdom, het Glazen Huis in voor 3FM Serious Request 2014. De opbouw van het Glazen Huis op de Grote Markt in Haarlem is in volle gang. Haarlem heeft een webcam opgehangen en via de website van Haarlem kun je de hele opbouw volgen.

Van 18 tot en met 24 december proberen de drie DJ’s zoveel mogelijk aandacht te vragen en geld in te zamelen voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld.

Lees ook:Make More Sound van Jacqueline is themalied SR2014
Lees ook:Gerard, Coen en Domien in Glazen Huis 2014
Lees ook:3FM Serious Request 2011 voor moeders die geraakt zijn door oorlog
Lees ook:De dj’s die in het Glazen Huis mogen zitten zijn:
Lees ook:Serious Request 2014 is begonnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>