Edwin Evers heeft de meeste invloed als Radio DJ

Afgelopen week is DeMedia100 gepresenteerd en daaruit blijkt dat Edwin Evers de meeste invloed heeft op radiogebied. Hij staat op plek 18 in de lijst, waar John de Mol aanvoerder is van de lijst met de meest invloedrijke mensen in de Nederlandse media.

Er staat meer dj’s in de lijst. Zo staat Giel Beelen op 24 en Erik de Zwart op 79. DeMedia100 wordt georganiseerd door het Nederlands MediaNetwerk. Ongeveer 27.000 professionals in media en marketingcommunicatie kozen onlangs uit een longlist met genomineerden 10 personen.

Lees ook:Erik de Zwart nieuwe Station Director Radio Veronica
Lees ook:Erik de Zwart wordt invaller voor Albert Verlinde
Lees ook:Dé zaterdagmiddag-gebeurtenis is terug!
Lees ook:Televizier maakt Top 40 genomineerden openbaar
Lees ook:Erik de Zwart terug op de radio in finale van Top 1000

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>