Aangepaste programmering voor slachtoffers MH17

Vanmiddag vindt in de RAI in Amsterdam de nationale herdenkingsbijeenkomst plaats voor de slachtoffers van de vliegramp met de MH17. Er wordt met meer dan 1600 nabestaanden stilgestaan bij de dood van de 298 personen die aan boord waren. Op vele Nederlandse radiostations hoor je daarom vanmiddag een aangepaste programmering. Er is geen reclame te horen en er wordt aangepaste muziek gedraaid. Ook wordt er om 14:10 uur één minuut stilte gehouden.

Lees ook:Arrow Classic Rock minuut volledig uit de ether
Lees ook:Radio 538 Koninginnedagfeest Museumplein gaat door
Lees ook:Radiozenders passen programmering aan na overlijden Prins Friso
Lees ook:‘Let Her Go’ het meest gedraaid op radiostations in februari
Lees ook:Toespraak over aftreden koningin Beatrix op (bijna) alle stations

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>