RTV Noord geeft nieuw talent een kans

Niet alleen Radio 538 en SLAM!FM hebben een talentendag, ook de regionale omroep RTV Noord organiseerde een eigen talentendag. 6 talenten kregen op 1 februari de kans om zichzelf te presenteren, en daarvan krijgt één talent nu een vaste plek in de programmering van de zender.

Hans Waalkens mag zich vanaf nu radiomaker bij Radio Noord noemen. Hij gaat elke zaterdagmorgen, samen met Henk Binnendijk, het programma ‘Van Noord tot Ommeland’ presenteren. Het nieuwe programma duurt van 8:00 tot 14:00, maar wordt gepresenteerd door meerdere presentatoren in de studio of op locatie.

Van 8:00 tot 10:00 zitten Henk Binnendijk en Hans Waalkens in de studio te presenteren, van 10:00 tot 12:00 staat Marcel Nieuwenweg op locatie met het programma en ten slotte presenteert Rob Mulder van 12:00 tot 14:00 weer vanuit de studio met onder andere het item ‘Het Prikbord’ waar luisteraars met hun vragen terecht kunnen. 

Lees ook:Henk Binnendijk stopt na 30 jaar met dagelijkse radiopresentatie
Lees ook:Radio Noord past programmering aan op avondspits
Lees ook:André van Duin en Henny Huisman presenteren NH Top 100
Lees ook:Coen en Sander presenteren finale Wie Is DI-RECT?
Lees ook:[Foto's] CD-presentatie 60 Jaar Arbeidsvitaminen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>