Igmar Felicia neemt Avondploeg op SLAM!FM over

Vanaf aanstaande maandag verhuist de Avondploeg naar Radio 538, DJ‘s Ivo van Breukelen en Daniël Lippens gaan daar dagelijks van 21:00 tot 0:00 hun programma voortzetten. Door de wissel komt er in de avond van SLAM!FM een plek vrij, vanaf volgende week zal Igmar Felicia daar te horen zijn.

Het nieuwe avondprogramma draagt de naam ‘Bij Igmar’. Samen met sidekicks Rens Goseling en Joep Schrijvers nodigt Igmar Dj’s, presentatoren, acteurs en jonge talenten/ondernemers uit. Verder zal het programma gevuld zijn met muziek, lol en actualiteit.

Felicia is één van de talenten uit het opleidingstrajact ‘NU!TALENT’, Rens Goseling was al langer werkzaam als producer bij de avondploeg. Joep Schrijvers maakt met zijn plek zijn debuut op de nationale radio, behalve zijn werkzaamheden voor SLAM!FM studeert hij  momenteel journalistiek.

Lees ook:Joost Burger en Igmar Felicia de tijdelijke nieuwe Avondploeg op SLAM!FM
Lees ook:Nieuwe lichting Nu!Talent op 538 Hitzone
Lees ook:Michael Blijleven doet ochtendshow SLAM!FM
Lees ook:Niels de Koning van SLAM!FM naar Q-music
Lees ook:Avondploeg verhuist naar 538

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>