Dominic Schep stopt bij RadioActive

Even een huishoudelijke mededeling, Dominic Schep stopt bij RadioActive. Dominic werkt sinds een tijdje bij de TROS en dat valt helaas niet meer te combineren met RadioActive. 

Ik wil Dominic bedanken voor de afgelopen tijd en voor de mooie berichten op het blog. Overigens betekent dit niet dat RadioActive stopt, ik ga gewoon door met bloggen.

Lees ook:Radioactive Blog iets minder actief (vakantie;)
Lees ook:Huishoudelijke mededeling Radioactive blog
Lees ook:Radioactive Blog gaat verder in andere vorm
Lees ook:Mooie Radio: Live toveren met Hans Kazan
Lees ook:Huishoudelijke mededeling: Nieuwe categorie├źn op Radioactive

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Dominic Schep stopt bij RadioActive

 1. dac o

  Vind het jammer ,maar het is niet anders,er is vast een opvolger voor jou te vinden ,ook al vinden je collega’s het jammer ,en blog heb ik ook al eerder gemaakt op internet of radio.Soms moet je voor je zelf of je mede mens kiezen en er voor elkaar zijn,dankbaarheid is dan ver te zoeken ,maar echte gezins liefde heb een ieder mens nodig,hellemaal als hij woord weg gehouden door de moeder .

    /   Reply  / 
 2. Dominic

  Hey Ivo,

  Wat grappig dat je er nog een berichtje over schrijft. Ik heb het zeker naar mijn zin gehad het afgelopen jaar en zal zeker dit blog blijven volgen, wat het onder jouw beheer vast goed gaat doen!

  Ook wil ik – als ik toch bezig ben – alle mensen bedanken die hebben gereageerd, gemaild, getweet dan wel kritisch als positief. Zowel over inhoudelijk als mensen die denken docent Nederlands te zijn (wat natuurlijk geen kwaad kan).

  Ik ben blij dat Ivo dit blog over wilt nemen, zodat het niet helemaal stil valt!

  Groet,

  Dominic

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>