Theater van het Sentiment naar Radio 5

Het Theater van het Sentiment verhuist naar Radio 5 vanaf het nieuwe radioseizoen. Komende week al begint het theater met inpakken van alle spullen en zijn de laatste uitzendingen op Radio 2.Na het inpakken wordt de inventaris opgeslagen tot na de grondige verbouwing die het programma ondergaat. In januari opent het ‘nieuwe’ Theater weer haar deuren.

Vanaf 8 juli is Theater van het Sentiment ook nog te horen op Radio 2 in de vorm van een eigenzinnige Top 40 van een bepaald jaar uit de periode 1969-2000. De lijsten zijn samengesteld uit nummers met de meeste eeuwigheidswaarde volgens de makers van het Theater. Je kunt per mail reageren met herinneringen aan deze nummers: [email protected].

Lees ook:Top 40 Maand in Theater van het Sentiment
Lees ook:Theater van het Sentiment viert 10-jarig bestaan
Lees ook:Kruip in de huid van… keert terug op de radio
Lees ook:Theater van het Sentiment met voorstellingen op locatie
Lees ook:Theater van het Sentiment houdt dj-competitie, tips van professionals

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>