Luistercijfers maart – april: 538 opnieuw op één

Vandaag zijn de luistercijfers gepubliceerd door het Nationaal LuisterOnderzoek (NLO). In deze luistercijfers is te zien hoe 538, Sky Radio en 3FM elkaar naderen. Sky Radio en 3FM staan zelfs op hetzelfde aandeel, hoewel 538 hiervoor 0.3% moet inleveren. Ook 100%NL en Q-music winnen in deze jongste luistercijfers. BNR, Arrow Classic Rock en Radio 4 hebben een lichte daling van 0,1%. Zie bij ‘Lees meer’ de volledige luistercijfers.

(klik op ‘vorige’ of ‘jaar’ om naar die periode te gaan)

Reacties van radiozenders op de luistercijfers

Algemeen Directeur Carlo de Boer van 100% NL: ‘Ruim een maand voor de 7e verjaardag van 100% NL is dit een mooi cadeau van onze luisteraars. Het marktaandeel van 100% NL is 10% gestegen, wat in de concurrerende radiomarkt een goede prestatie is. Dat onze luistercijfers blijven stijgen is een teken dat 100% NL nog niet is uitgegroeid en de Nederlandse popmuziek nog steeds erg populair is’.

Sky Radio Station Director, Uunco Cerfontaine: “Sky Radio heeft een fantastische groei laten zien. We zijn erg trots dat het nummer 1 nonstop muziekstation nu ook de nummer 1 in bereik van Nederland is! Erg fijn dat we ruim 3,4 miljoen luisteraars per week een plezier doen met onze programmering”

Lees ook:Luistercijfers mei – juni 2013: 3FM, Q-music en Sky Radio winnaars
Lees ook:Reacties op luistercijfers: 100%NL en Q-music blij
Lees ook:Radio 538 onbetwiste nummer 1
Lees ook:Luistercijfers juli – augustus 2010: Radio 538 nog steeds aan kop
Lees ook:Radio 10 heel trots op nieuwe luistercijfers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>