Jeroen van Inkel schakelt extra beveiliging in voor radio-item

Er is weer een radio-item dat nog voor het is uitgezonden al voor veel reacties zorgt onder luisteraars. Deze keer is het Jeroen van Inkel met zijn programma op Q-music. Iedere woensdag heeft Jeroen van Inkel een gast in zijn programma in het item Ask me Anything. Dit zijn personen die bepaalde dingen hebben meegemaakt, zoals bijvoorbeeld een drugsverslaafde. Vandaag heeft Jeroen van Inkel een pedofiel in het radio-item, dit werd maandag aangekondigd en maakte vanaf dat moment veel heftige reacties los bij luisteraars. Uit voorzorg heeft van Inkel daarom extra beveiliging bij de studio.

“De vele reacties via sms, mail, twitter en telefoon, maken duidelijk dat het onderwerp veel losmaakt. Daar is “Ask me anything” ook precies voor bedoeld. Jammer dat daar enkele dusdanig heftige reacties bij zitten, dat wij extra beveiligingsmaatregelen moeten treffen. Laat duidelijk zijn: de uitzending vanmiddag gaat hoe dan ook door”, laat van Inkel weten aan de Telegraaf.

Maandag reageerden veel luisteraars al heftig op het nieuws. ‘Pedo’s moeten dood’ of ‘Ik ga sowieso niet luisteren, ik vind dit schandalig’ schrijft sidekick Eva Koreman in haar column in het AD. Ze probeerden het tijdens de uitzending te nuanceren maar kreeg daar veel boze reacties op.

Nog voordat een radio-uitzending is geweest al zoveel aandacht. Ik ben benieuwd hoe van Inkel dit vanmiddag gaat oplossen.

Van Inkel in de middag is vanaf 16.00 te beluisteren op Q-music.

Bron: AD/Telegraaf

Lees ook:Vanmidag gaat Jeroen van Inkel de pot op!
Lees ook:Voorpaginanieuws voor MIDNR
Lees ook:Kristel van Eijk vervangt Jeroen van Inkel tijdens vakantie
Lees ook:Jeroen van Inkel biedt excuses aan voor reactie op overlijden Wouter Weylandt (audio)
Lees ook:Jeroen van Inkel wakker getoeterd door Toetervrouw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>