Enquête onder radiozendamateurs door het AT

Vind jij jezelf een radiozendamateur en ben je geregistreerd bij het Agentschap Telecom, dan is de kans groot dat je binnenkort door hun benaderd wordt voor een grote enquête. Voor het eerst houdt het AT een grote enquête onder ruim 13.600 radiozendamateurs.

Radiozendamateurs maken contact met elkaar via (soms zelfgemaakte) radioapparatuur. Het AT is verantwoordelijk voor de registratie van deze verbindingen. Daarnaast zorgen ze voor de beschikbaarheid van frequentieruimte en het verlenen van vergunningen voor onbemande radiostations en het uitgeven van de roepletters. Doel van de enquête is om inzicht te krijgen in de tevredenheid over deze dienstverlening.

Radiozendamateurs hebben tot en met 15 maart de tijd om de enquête online door te geven. De resultaten worden na sluiting worden gepubliceerd door het agentschap. Zodra er meer bekend is zal dit uiteraard op deze blog worden geplaatst.

Bron: Agentschap Telecom

Lees ook:Piraten in Mandersveen krijgen hoge boete van AT
Lees ook:Herverdeling Arrow-frequenties reeds gestart
Lees ook:Geen uitstel van betaling voor Arrow
Lees ook:Arrow Classic Rock en Jazz FM uit de ether
Lees ook:AM-frequenties van Quality Radio blijven ingetrokken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>