Filerecord live verbroken op Radio 1

Het was je gisteren vast niet ontgaan dat er veel files stonden. Misschien stond je er zelf ook wel in, want die kans was vrij groot wanneer je gisterochtend met de spits vertrok. Op het hoogtepunt stond er wel 1003 kilometer file (!). Dit verbrak het vorige record van 985 kilometer.  Op het moment van die recordlengte  (rond 8 uur) las John Bakker het verkeer tijdens het Radio 1 Journaal. Tijdens het voorlezen wachtte John Bakker even om live het record te kunnen vertellen.

Klik hier om naar dit fragment te luisteren

Niet alleen Radio 1 besteedde veel aandacht aan het filerecord. Ook andere radiozenders zoals 3FM, 538 en Q Music hadden extra aandacht voor de files. Zo hadden ze meerdere verkeersupdates in het uur en konden luisteraars die in de file stonden een file verzoekje insturen. Slim, want zo werd het leed misschien toch iets verzacht voor iedereen die in de file radio aan het luisteren was.

 

Lees ook:Betere verkeersinformatie op de radio
Lees ook:Leukste file van Nederland
Lees ook:Aan deze file-informatie heb je tenminste wat
Lees ook:Toen files nog zeldzaam waren…
Lees ook:Wie schrijft het nieuwe Filelied?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>