Jorn Agterberg geeft stokje over aan Iwan en Laura

Mag ik je voorstellen aan Iwan Verrips en Laura Smetsers? Zij zijn vanaf 20 september 2010 de nieuwe bloggers op Radioactive.blog.nl. Na ruim drie jaar elke dag met veel plezier geschreven te hebben over radio, geef ik het spreekwoordelijke stokje vandaag over aan Iwan en Laura. De afgelopen weken heb ik veelvuldig de vraag gekregen waarom ik stop met bloggen. Als vaste bezoeker van Radioactive heb je natuurlijk recht op een antwoord.

Het is eigenlijk heel simpel: ik ga weer serieus studeren.

Scriptie

Vier jaar geleden ben ik begonnen aan de studie Bedrijfskunde en nu ben ik zover dat ik mijn Master-scriptie kan gaan schrijven. Om daar helemaal voor te gaan en mijn studie eindelijk af te ronden, heb ik besloten om daarnaast niet meer te bloggen voor deze website.

Q-music

Maar er is meer, want mijn afstudeerscriptie ga ik doen bij radiozender Q-music. Naast het spitten in de marketingliteratuur en het opzetten van een wetenschappelijk verantwoord onderzoek, ga ik ook meewerken bij Q-music. Die werkzaamheden zijn samen met de tijd en aandacht die mijn scriptie opslurpen, niet te combineren met het bloggen.

Dank!

Ik wil bij deze jou als één van de duizenden bezoekers van Radioactive.blog.nl hartelijk danken voor je trouwe bezoek en input in de vorm van reacties op de berichten en tips voor onderwerpen! Verder gaat mijn dank uit naar de mensen van Blog Online die mij de kans en het platform hebben gegeven elke dag te schrijven over het mooiste wat er is: radio. Daarnaast bedank ik collega Herman Roggeveen van Zappen.blog.nl voor het invallen tijdens mijn vakanties.

Opvolgers

Mijn vertrek als blogger op Radioactive betekent niet dat jij verstookt blijft van het laatste radionieuws. Ik heb opvolging gevonden in maar liefst twee personen: Iwan Verrips en Laura Smetsers. Zij zijn beiden helemaal gek van radio en kunnen nog leuk schrijven ook!

Met een snik in mijn stem (je zou het moeten horen;) neem ik afscheid als blogger, wetende dat ik er iets heel moois voor terugkrijg: een diploma en een geweldige stageplek bij Q-music!

Jorn Agterberg

Oja, je kunt mij trouwens blijven volgen, maar dan via twitter: twitter.com/jornagterberg.

Lees ook:Radioactive Blog iets minder actief (vakantie;)
Lees ook:Radioactive eindigt tweede in Nobiles Blog-verkiezing
Lees ook:1 Jaar bloggen op Radioactive
Lees ook:We zijn weer helemaal terug!
Lees ook:Interview met Radioactive-blogger Jorn

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Jorn Agterberg geeft stokje over aan Iwan en Laura

 1. Michael van Os

  Je zult de volgende woorden wel vaker horen dezer dagen, Jorn, maar toch: jammer, maar begrijpelijk. Veel succes met je scriptie en je verdere carrière en dank voor de prettige samenwerking die drie jaar binnen blog.nl en het media-segment daarbinnen.
  Tegelijkertijd wens ik je opvolgers Iwan en Laura veel succes, al zullen ze het niet makkelijk hebben om je opgebouwde vakkennis en vooral je enthousiaste aanpak te evenaren. Maar je hebt in ieder geval een prima basis gelegd om op voort te bouwen (weer een cliché, maar het moet maar even).
  So long!

    /   Reply  / 
 2. Wouter

  Jammer, jij ook bedankt, het was vaak leuk om te lezen!

    /   Reply  / 
 3. Thomas

  hey jorn! bedankt voor alle tijd die je in radioactive hebt gestoken,.. was altijd een genot om t blog te lezen – heb veel bewondering voor je inzet en aanpak – was ook leuk je paar x te kunnen helpen met stukjes! volgens mij heb je in laura en iwan prima opvolgers gevonden,.. al zal ‘t niet makkelijk voor ze zijn – je hebt de lat immers hoog gelegd! succes aan hen! grtz Thomas

    /   Reply  / 
 4. Fred Buddingh

  Hé Jorn, veel succes ermee, moedige keuze, toch benieuwd hoe erg je het bloggen gaat missen… tot snel wellicht! Ook voor Laura en Iwan, veel succes…

    /   Reply  / 
 5. Jordy

  Bedankt voor het bloggen Jorm, het was echt leuk om te lezen. Succes met je studie en nieuwe job!

  Jordy

    /   Reply  / 
 6. Angel Mulder

  Jorn, heel erg jammer. Maar ik wil je heel veel succes en sterkte wensen met je studie en het afstuderen, maar dat komt vast goed bij het gezellige Q! Tot ziens (ergens aan de rode loper ofzo bijvoorbeeld.. haha)

    /   Reply  / 
 7. Jur

  Bedankt en heel veel succes bij Q!

    /   Reply  / 
 8. Bram Wittendorp

  Inderdaad jij wordt bedankt, veel succes bij Q en ook aan je opvolgers veel succes met het bloggen, als blogger weet ik dat het er leuk is om altijd te bloggen.

  En Jorn, ik denkt dat je het bloggen snel zult gaan missen.

    /   Reply  / 
 9. MBC

  Hey Jorn, ik had je al gemaild dat we jouw bijdragen gingen missen maar ik weet zeker dat we nog van jou zullen horen! Doe zo voort en veel succes bij de Belgen-afdeling van de Nederlandse radio!

    /   Reply  / 
 10. Jorn

  Iedereen bedankt voor de leuke reacties! Doet me goed om te lezen! :-D

    /   Reply  / 
 11. Mark

  Enorm jammer dat je hiermee stopt. Maar zeer begrijpelijk! Heel veel succes met behalen van je master en veel plezier ook bij Q-music.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>