Arjen Grolleman postuum genomineerd voor RadioRing

Het radioprijzencircus van dit najaar staat weer voor de deur. Eind oktober worden tijdens een gala de radioprijzen van de AVRO Gouden RadioRing uitgereikt en begin december volgen nog de Radiobitches Awards. In dit rijtje mis je wellicht de Marconi Awards, maar die prijs is opgegaan in de Gouden RadioRing. Voor laatstgenoemde prijs zijn op 1 september de stembussen open gegaan. Onder de genomineerden is ook wijlen Arjen Grolleman.

De in de januari plotseling overleden radio-dj van Kink FM is twee keer genomineerd.

Arjen Grolleman is postuum kanshebber voor de Zilveren RadioSter voor beste radioman. Daarnaast is ‘Grol’ met zijn programma X-Rated ook genomineerd voor de Gouden RadioRing 2010.

Stemmen

Stemmen voor de RadioRingen van 2010 is 1 september van start gegaan. Op televizier.nl kun je tot 29 september 12:00 uur stemmen op jouw favoriete radiomakers en radioprogramma’s.

Uit deze stemronde volgt een top 3 per categorie. Op de top 3 voor de AVRO Gouden RadioRing kan in de 28 uur voor de uitreiking nog gestemd worden via een telefoonnummer of sms-nummer.

Vakjury

Naast de publieksprijzen (Gouden RadioRing, Zilveren RadioSter man en Zilveren RadioSter vrouw) zijn er drie prijzen die toegekend worden door een vakjury onder leiding van Radio 2-presentator Daniël Dekker.

Het gaat hierbij om de categorieën: ‘Marconi Oeuvre Award’, ‘Beste Zender’ en ‘Aanstormend Talent’.

Radio 2

De uitreiking van deze zes radioprijzen vindt plaats op 22 oktober 2010 tussen 14:00 en 16:00 uur. De uitreiking zal live te volgen zijn in de het programma AVRO Roodshow op Radio 2. De televisieregistratie is later te zien tijdens de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring.

ZIE OOK:
- RadioRing en Marconi Awards verder als één prijs

Lees ook:Laatste stemdag voor Gouden RadioRing
Lees ook:Edwin Evers maakt genomineerden RadioRing 2009 bekend
Lees ook:Stembus Radioring geopend
Lees ook:‘Morgenstond’ van Radio NL wint Gouden RadioRing 2009
Lees ook:Nominaties Gouden RadioRing bekend

1 Reacties // Reageer

One thought on “Arjen Grolleman postuum genomineerd voor RadioRing

  1. Arjen

    Oké, ik stem op mijn overleden naamgenoot Arjen Grolleman als beste radioman. Gewoon, omdat hij het verdient. En voor Michiel Veenstra. Ook een held trouwens..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>