Tiësto vraagt publiek om beelden voor nieuwe videoclip

Eén van Nederlands bekendste exportproduct DJ Tiësto roept zijn concertbezoekers op om beelden aan te leveren voor zijn nieuwe videoclip. Het idee is dat er een videoclip gemaakt wordt met beelden die door concertbezoekers zijn gefilmd met behulp van hun mobiele telefoons. Tijdens Tiësto’s optredens in Europa en Noord-Amerika zal het publiek worden aangespoord om hun concertbelevenis op te nemen via mobiele telefoons, terwijl Tiësto de menigte opzweept met een speciale mix.

Concertgangers kunnen hun opnamen uploaden naar wakeupyourphone.com/tiesto, waarna Tiësto zijn favoriete door fans gegenereerde clips zal gebruiken in de officiële videoclip voor het nummer.

Deze actie wordt gesponsord door de producent van flashgeheugenkaarten SanDisk en dus heeft Tiësto een pasklare (sponsor)reactie:  “Ik vind het geweldig hoe technologie zich ontwikkelt. Het is verbazingwekkend dat al die telefoons en camera’s bij mijn optredens een geheugenkaartje van SanDisk bevatten. Iedereen is een fotograaf en filmmaker, en dat gebeurt allemaal in real-time.”

Tiësto is ook elke vrijdagavond van 22:00 tot 00:00 uur te horen op Radio 538 met ‘Tiësto’s Club Life’.

Lees ook:Radio 1 t/m 5 nu digitaal op de mobiele telefoon
Lees ook:Tunin.FM genomineerd voor SpinAward
Lees ook:The Boys You Desire geven debuut-videoclip prijs
Lees ook:KXradio nu ook op iPhone en iPod Touch te beluisteren
Lees ook:Radioactive nu ook via mobiel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>