Radio 555 levert 8.634.180 euro op

Vijftien uur gezamenlijke radio onder de noemer ‘Radio 555′ heeft ruim 8,6 miljoen euro opgeleverd. Dat hebben Rob Stenders en Jeroen van Inkel zojuist live op radio en televisie bekend gemaakt. De twee dj’s verzorgen tot 21:00 uur de laatste shift op Radio 555 en kwamen even naar de aangrenzende Studio 24 om daar bij Beau van Erven Dorens, Linda de Mol en Jeroen Pauw de cheque met de opbrengst te tonen.

Stenders en Van Inkel wisten zelf nog niet wat er op de cheque zou staan, maar de opbrengst is niet mis.

In totaal leverde Radio 555 8.634.180 euro op. Het gehele bedrag komt ten goede van giro 555, het rekeningnummer van de Samenwerkende Hulporganisaties (SHO). De Nederlandse overheid heeft besloten om de tussenstand van giro 555 aan het einde van de dag (tot en met donderdag 21 januari) te verdubbelen.

De SHO zal het geld gebruiken om de slachtoffers op Haïti te helpen en voor de wederopbouw van het eiland.

ZIE OOK:
- Radio 555 live op televisie
- Line-up Radio 555 bekend
- Dit zijn ze: de zenders van Radio 555

Lees ook:Radio 555 donderdag in actie voor Haïti
Lees ook:Radio 555 live op televisie
Lees ook:Radiozenders in teken van Actie 555 voor Pakistan
Lees ook:RTV-acties giro 555 leveren acht miljoen euro op
Lees ook:Dit zijn ze: de zenders van Radio 555

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>