Vliegende Studio Q-music om 9:00 uur de lucht in

Q-music-dj’s Gijs Staverman en Jeroen van Inkel stappen dinsdagochtend in Almere in de Vliegende Studio. Het complex dat ingericht is als een compleet appartement mét radiostudio wordt om 09:00 uur de lucht ingetakeld naar een niveau van twintig meter boven de stenen grond van de Grote Markt. De twee dj’s verblijven in de Vliegende Studio totdat de luisteraars het gevaarte weer aan de grond brengen. Dat doen ze door het beantwoorden door vragen en afhankelijk van een juist of onjuist antwoord gaat de Vliegende Studio respectievelijk een meter omlaag of omhoog.


UPDATE: Fotoverslag Vliegende Studio Q-music

Het startsein voor de actie met de Vliegende Studio wordt om negen uur ‘s morgens gegeven door Ruud de Wild. De dj zal zijn ochtendprogramma ‘Ruuddewild.nl’ dinsdag 17 maart ook live vanuit Almere maken.

Ondanks hun gevangenschap in de Vliegende Studio, maken Gijs en Jeroen wel elke dag hun radioprogramma op Q-music. De verrichtingen van de dj’s zijn uiteraard te volgen via de radio en daarnaast kunnen luisteraars 24 uur per dag via de webcams meekijken in de studio die meters boven de grond hangt.

Radioactive.blog.nl is er dinsdagochtend bij. Foto’s volgen later!

Zie ook:
- Foto’s bouw Vliegende Studio


Heb jij al gestemd? Radioactive.blog.nl is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09. Stem hier op Jorn en daarmee op dit radioblog!

En oja, je doet het niet voor niets, want iedere 100ste stemmer wint ook prijzen!


Lees ook:Filmpje: Lancering Vliegende Studio Q-music
Lees ook:Vliegende Studio na 241 uur aan de grond gezet
Lees ook:Ornelis & Rogiers staan weer met beide benen op de grond
Lees ook:Bouw vliegende studio van Q-music begonnen
Lees ook:Op bezoek bij.. Vliegende Studio Q-music (foto)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vliegende Studio Q-music om 9:00 uur de lucht in

  1. Nora

    hoikes,ornelis en rogiers is gewoon de max,
    het eerste wat ik s’morgens doe is de radio meteen aan op Q-music natuurlyk.jullie lol en plezier is gewoon de max op ne ochtend,hihi.
    groetjes Noortje

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>