Nieuwe look voor websites Blog.nl

Vaste bezoekers van het Radioactive Blog is het vast niet ontgaan: de website heeft een volledige nieuwe look! Alle berichten van de afgelopen drie jaar zijn meeverhuisd naar de nieuwe omgeving, inclusief alle reacties. Er is dus niets verloren gegaan, alleen de lay-out is veranderd.

Daarnaast is er een aantal nieuwe functies opgenomen. Zo staan onder ieder bericht twee gerelateerde berichten, die daar volledig automatisch ingevoegd worden. In veel gevallen passen die artikelen daadwerkelijk bij het hoofdbericht. Ook nieuw is dat de berichten die video’s bevatten direct op de homepage staan (dat moeten alleen nog even actuele filmpjes worden).

Er kunnen hier en daar nog een paar foutjes in de pagina zitten. Schroom niet om bugs te melden! Dat kan hieronder bij de reacties of via [email protected]

Lees ook:Huishoudelijke mededeling: Nieuwe categorieën op Radioactive
Lees ook:Huishoudelijke mededeling Radioactive blog
Lees ook:Radio 2 snoert luisteraars de mond!
Lees ook:[Audio] Blog.nl sterk groeiende
Lees ook:Overzicht januari 2013: Meest gelezen berichten

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Nieuwe look voor websites Blog.nl

 1. Kokstra

  Ik vind het wel erg basic en saai overkomen allemaal, de vorige layout was qua berichten ook wat overzichtelijker en vooral ruimtelijker.

    /   Reply  / 
 2. Peter

  Ja, ik zelf vind het zo niet overzichtelijk allemaal. Maar ja dat moeten jullie zelf maar bepalen. Vind het er beetje op achter uit gegaan.

    /   Reply  / 
 3. Wout

  Wat lelijk dit! Onoverzichtelijk, rommelig, en dat logo komt ineens amateuristisch over zeg. Bah. Exit dit blog uit mijn favorieten.

    /   Reply  / 
 4. Jorn Agterberg Auteur

  @Peter: Je bent niet de enige die zich niet helemaal in de nieuwe layout kan vinden. Gelukkig moet het nog gefinetuned worden!

  @Wout: Dank voor je reactie, het maakt duidelijk hoe jij (en anderen) over de wijzigingen denkt. Ik hoop dat je dit blog ook hoofdzakelijk bezoekt voor de inhoud, dus ik zou zeggen: laat ‘m nog even in je favorieten staan, er komen (snel) verbeteringen aan!

    /   Reply  / 
 5. Jorn Agterberg Auteur

  Sterker nog: de oude indeling is al weer terug!

    /   Reply  / 
 6. Wout

  ik kom hier voor de inhoud en dat is de reden dat ik (uit gewoonte eigenlijk). toch nog weer even kijk. Tot mijn plezier is dit al veel overzichtelijker. Maar wat zonde joh, hebben ze de bloggers er bij betrokken toen dit werd bedacht?

    /   Reply  / 
 7. Peter

  Echt goed, het is nu alweer bijna het oude niveau. Maar dat laatste beetje wen ik al aan. Ben in ieder geval weer blij dat de berichten onder elkaar staan.

    /   Reply  / 
 8. Jorn

  @Wout: Een aantal bloggers heeft kunnen testen met het nieuwe CMS en met de nieuwe layout, maar niet iedereen heeft dezelfde smaak hè ;) Gelukkig zijn er binnen één dag al weer veranderingen doorgevoerd die positief ontvangen worden!

  @Dankje! Dat was ook het belangrijkste punt, in de vorige opzet las ze zo over de artikelen heen.

  En over de header, die past idd niet meer echt in het nieuwe design. Misschien tijd voor een ontwerp-de-nieuwe-header-van-Radioactive-Blog-wedstrijd?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>