Overzicht september 2008: Meest gelezen berichten

Waaraan meet je populariteit? Bij hitlijsten aan de hand van de muziekverkopen en tegenwoordig meer aan de hand van de muziekdownloads. Bij televisieprogramma's zijn het de kijkcijfers die er toe doen, bij de radiozenders de marktaandelen. Bij dit blog zijn het de bezoekersaantallen.

Dankzij het ingenieuze statistiekensysteem van dit blog, krijg je hierbij het overzicht van de de vijf meest gelezen berichten van september 2008:

5: Lindo Duvall krijgt zangeres Do uit de kleren
Discjockey's proberen telkens weer opvallende acties uit te halen om maar wat (gratis) publiciteit voor hun programma te maken. De actie, of zeg gerust de campagne van Lindo Duvall om zangeres Do uit de kleren te krijgen, is niet alleen opvallend maar ook nog eens zeer welkom Het lukte de dj van Radio 538 na lang aandringen om Do over te halen naakt te poseren voor de Playboy.

4: De echte namen van onze diskjockey's
Tijdens mijn vakantie heeft collega-blogger Herman Roggeveen de honneurs waargenomen op dit blog. Hij schreef een bericht over de échte namen van de Nederlandse radio-dj's. Zijn artikel werd gewaar-deerd en leverde zelfs een reactie op van Wessel van Diepen, die onterecht Wilbert van Diepenbroek genoemd wordt (als echte naam).

3: Geen grap, Donna wordt opgedoekt
Zal het een grap zijn? Eén grote stunt om wat aandacht te genereren voor Radio Donna? Nee nee, het bittere realiteit: het  Vlaamse radio-station Donna wordt opgedoekt. De recente reorganisatie en aanpas-singen aan het format ten spijt, Donna moet plaatsmaken voor een nieuw radiostation.

2: Gordon loopt leeg over Robert Jensen
Voormalig radio-dj Gordon staat bekend als een flapuit en dat imago bevestigt hij keer op keer. Zo ook in een uitzending bij Ruud de Wild op Q-music. Zonder directe aanleiding liep Gordon helemaal leeg over het voormalige Noordzee FM en over zijn oud-collega Robert Jensen. Niet alleen de luisteraars van Q-music, maar ook de lezers van het Radioactive Blog smulden volop van de uitlatingen van de zanger. Het bericht is namelijk het op één na meest gelezen bericht van de afgelopen maand.

1: Kersverse zoon Bridget Maasland heet 'Mees'
Wat doet het er nou toe wat de naam is van de pasgeboren baby van Bridget Maasland? Ruud de Wild heeft aan de zwangerschap van Maasland een prijsvraag gehangen; de luisteraar van Q-music die de juiste naam wist te raden, kreeg een vliegreis naar een tropische bestemming. Het bericht over het einde van deze ludieke actie werd het meest gelezen in de maand september.

Zie ook de overzichten van:
- Augustus 2008
- Juli 2008
- Juni 2008
- Mei 2008
- April 2008
- Maart 2008
- Februari 2008
- Januari 2008

Lees ook:Kersverse zoon Bridget Maasland heet ‘Mees’
Lees ook:Naam van baby Bridget Maasland is verre reis waard
Lees ook:Overzicht mei 2008: Meest gelezen berichten
Lees ook:Overzicht januari 2013: Meest gelezen berichten
Lees ook:Overzicht augustus 2008: Meest gelezen berichten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>