We zijn weer helemaal terug!

Tien dagen Gran Canaria heeft mij naast veel zon, zee en strand weer helemaal opgeladen voor een nieuw jaar bloggen op Radioactive. Mijn vakantie zit er op en vanaf vandaag is dit radioblog weer helemaal actief! Het op-starten zal nog even lastig zijn, aangezien ik nog helemaal in de Spaanse leefwijze zit.

Alles is tranquillo en mañana, ofwel doe rustig aan en alles kan ook morgen gedaan worden  Het belangrijkste nieuws tijdens mijn afwe-zigheid heeft Herman van Zappen hier geblogd. Waarvoor mijn dank!

Opmerkelijk nieuws was het vertrek van Adam Curry bij Arrow Classic Rock. Gezien de grote aantallen reacties hier, zullen veel luisteraars van Arrow blij zijn met het vertrek van Curry. Los van het feit dat het gepraat van Adam niet helemaal paste op de muziekzender Arrow, maakte Curry wél een ochtendprogramma dat anders was dan andere shows op dat tijdstip.

Het nieuws leidde overigens wel tot een hoop berichten in mijn inbox. De komende dagen zal ik de ruim 200 mailtjes doorwerken die nog ongelezen in mijn inbox staan. Mocht je gemaild hebben, het wordt gelezen maar het duurt even.

Belangrijkste is dat Radioactive.blog.nl weer helemaal terug is!

Zie ook:
- 1 Jaar bloggen op Radioactive
- Radioactive Blog iets minder actief (vakantie;)

Lees ook:Radioactive Blog iets minder actief (vakantie;)
Lees ook:Alexander Stevens reageert sportief op kritiek
Lees ook:Arrowganste radioshow maandag van start
Lees ook:Adam Curry alweer vertrokken bij Arrow Classic Rock
Lees ook:Adam Curry in de ochtend op Arrow Classic Rock

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “We zijn weer helemaal terug!

 1. MBC

  Welkom terug, Jorn!

  Er is ook nieuws over een BNN-gezicht met een radio-verleden. De Belgische presentator/acteur Kürt Rogiers die we kennen van Costa!, Try before you die (BNN) en De Wet volgens Milo (Net5) gaat mee het ochtendblok presenteren bij Q-Music Vlaanderen. Hij vervangt er Erwin Deckers, die ook directeur is van Q-Music Nederland.

  Rogiers was al eerder gastpresentator van het programma en werkte in een ver verleden als DJ bij het Belgische radionetwerk TOPRadio, dat toen ook van de VMMa was.

  Nog nieuws over de Belgische Q-Music: sinds maandag gebruiken ze de dezelfde jingles als Nederland, maar het logo is nog niet vervangen!

  http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail.aspx?articleid=GVU2013SB

    /   Reply  / 
 2. Arno

  Top dat je terug bent! Goed om te zien dat je direct weer zo actief bent!

    /   Reply  / 
 3. Thomas

  welcome back :) leuk gehad man? 25e borreltje doen? ;)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>