Huishoudelijke mededeling: Nieuwe categorieën op Radioactive

In een goed huishouden zijn ze af en toe noodzakelijk: de huishoudelijke mede-delingen. Radioactive heeft er ook eentje en die betreft de categorieën op dit blog. Aan de rechterkant op dit blog (even naar beneden scrollen tot onder 'Recente Reacties') staan de categorieën waarin de berichten worden geplaatst. In de praktijk komt het er op neer dat de berichten meestal onder een paar dezelfde kopjes vallen.

Meestal zijn dat 'Binnenland' of 'Buitenland' en af en toe berichten over 'Podcasting' of 'Digitale Radio'. Om het voor de bezoekers eenvoudiger te maken de berichten over hun favoriete zender terug te vinden, worden de berichten nu ook gegroepeerd naar het radiostation waarover het blogbericht gaat.

De meest populaire zenders hebben inmiddels een eigen categorie en alle berichten van 2008 worden met terugwerkende kracht ook in het juiste zendermapje geplaatst.

<Einde huishoudelijke mededeling>

Lees ook:Huishoudelijke mededeling Radioactive blog
Lees ook:Nieuwe categorie op Radioactive: EK Voetbal 2008
Lees ook:Dominic Schep stopt bij RadioActive
Lees ook:Nieuwe look voor websites Blog.nl
Lees ook:Straks weer updates!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>