Voor fans van Jasmijn van Dijk…

… hebben wij een interview met de nieuwslezeres. Wat vindt ze mooi aan het vak? Welke programma’s inspireerden haar om zelf achter de microfoon – en de mengtafel – te gaan zitten? Vormgevers hebben veel invloed gehad op haar carrière, hoe zit dat? En is de meest gegoogelde nieuwslezeres van ons land eigenlijk nog single? Je hoort het al: een goed gesprek met Jasmijn van Dijk, komend weekend op Radioactive.blog.nl.

Lees ook:Radioactive in week 34 | 2006
Lees ook:Q-music komend weekend vanuit de Bijenkorf
Lees ook:538 voor War Child-eindfeest in Rotterdam
Lees ook:Jasmijn van Dijk: “Tv staat niet bovenaan mijn lijst”
Lees ook:[Audio] Gordon staat op voor ochtendshow Evers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>