Radioactive in week 30 | 2006

My way van Herman Brood is de laatste keuze van muzieksamensteller Herman van der Velden. Verder maken Menno Vroom en Julia Samuël hun laatste programma’s voor RTL FM, maar is Gordon weer terug op 538. Ook wordt bekend dat Q Music maandag Gijs Staverman verwelkomt. De kans dat we Kas van Iersel nog horen bij Radio Veronica, lijkt gering. Wél horen we de winnaars van de Caz!-stemactie en hoort 3FM weer eens goed nieuws.

Lees ook:Radioactive in week 29 | 2006
Lees ook:[Audio] Mister Feelgood Gijs Staverman op Q-music
Lees ook:Gijs Staverman in musicalparodie
Lees ook:Gijs Staverman met Di-rect en Sugababes de sneeuw in
Lees ook:[Audio] Gijs Staverman’s eerste show op Q Music

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>