Achtergronden: Dossier RTL FM

In verband met de behandeling van de voorlopige voorziening die RTL FM heeft aangevraagd om te blijven uitzenden via de ether, verwijzen we je ook naar ons archief met nieuws en achtergronden over de kwestie. Alle berichten over RTL Nederland in relatie tot de juridische strijd rondom kavel A9 zijn verzameld in ons Dossier RTL FM, dat morgen wordt aangevuld met een uitgebreid verslag van de zitting. Hou ‘m dus op deze frequentie .

Lees ook:Dossier RTL FM biedt overzicht
Lees ook:RTL FM wil langer op FM blijven
Lees ook:Verslag van uitspraak kavel A9 vrijdag op Radioactive.blog.nl
Lees ook:Radio Jazz aast op oude frequentie van Arrow
Lees ook:CBb geeft Staat gelijk: RTL FM moet uit de lucht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>