Pinksterweekend op Radioactive

Wil je ook tijdens de Pinksterdagen lezen over radio? Dan zit je hier goed! Om 14.30 uur staat het interview met Dave Donkervoort van Radio 10 Gold online. Wat vindt hij zo mooi aan het medium radio? Morgen kijken we naar wéér een digitaal alternatief voor de dagboekmethode bij luisteronderzoeken, de mobiele telefoon. Maar of die geschikt is? Dit en meer vind je de komende dagen op deze site. Veel leesplezier en een fijn Pinksterweekeinde.

Lees ook:Mobieltje als luistercijfermeter
Lees ook:Mobiele website Radio 538 compleet vernieuwd
Lees ook:Live nieuws per mobiel
Lees ook:Radio 1 gaat mobiel
Lees ook:Erik de Zwart stapt in Mobiele TV

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>