Dossier RTL FM biedt overzicht

Het was een spannende week in radioland! Over de frequenties van RTL FM is ook hier veel gezegd en geschreven, onder meer door hoofdrolspelers als Fons van Westerloo en Herbert Visser. Dankzij deze eigen berichtgeving ging de statcounter sky high . We zien trouwens dat we steeds meer vaste lezers krijgen. Bedankt allemaal! Als stukje service worden alle berichten rond de frequentiekwestie vanaf nu verzameld in het Dossier RTL FM.

Lees ook:Achtergronden: Dossier RTL FM
Lees ook:Nieuwjaarswens van Radioactive.blog.nl
Lees ook:De Heer Ontwaakt mensen met de Wakker Word Service
Lees ook:Nieuwe look voor websites Blog.nl
Lees ook:Stagiair RTL Boulevard laat blog aan Monique van de Ven zien

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>