Preview | Oranjeweekend

Dit weekend staat in het teken van wijlen koningin Juliana’s verjaardag, dus ook deze site is licht Oranje getint. Als de redactie er toe in staat is vind je hier zaterdagavond of zondagochtend een impressie van de Koninginnedagfeesten van Radio 538 en SLAM!FM in Amsterdam. Maar we hebben ook een stelling, een redactioneel commentaar en het laatste radionieuws. Check dus ook dit Oranje- weekend Radioactive Blog. Fijne Koninginnedag!

Lees ook:Koninginnedag 2009: Radio 538 en SLAM!FM in Amsterdam
Lees ook:[Foto's] Koninginnedag SLAM!FM
Lees ook:Dom in Utrecht kleurt oranje met Koninginnedag
Lees ook:Tickets EURO 2008 voor ├ęchte Oranjefans
Lees ook:Foto’s Koninginnedag 2008: Radio 538 op het Museumplein

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>