Vaste rubrieken op Radioactive

Radioactive Blog is nu ruim een maand officieel online en we kunnen zeggen dat het goed gaat! Steeds meer radioliefhebbers vinden deze site en we hebben een toenemend aantal vaste bezoekers. Afgelopen maandag hebben we zelfs ons eerste record gevestigd, dankzij John de Mol . Naast de start van Radio Digitaal was ook de lancering van Caz! een populair onderwerp. Binnenkort gaan we wat nieuwe dingen introduceren.
De stelling Research maakt radio voorspelbaar, die we als proef lanceerden, heeft veel reacties opgeleverd. Dank daarvoor, want dat motiveert de redactie en maakt het lezen van de site ook leuker. We willen graag een interactieve site maken waar radioliefhebbers met elkaar van gedachten kunnen wisselen. Het niveau van de postings is hoog. We voeren samen echt discussies op niveau, doordat reacties met argumenten worden onderbouwd. Die kwaliteit willen we graag vasthouden.

Rubrieken

De komende tijd gaan we meer doen met stellingen, voorlopig één keer per week. Elke zaterdag staat een nieuwe online, waar je op kunt reageren. Die van deze week zal gaan over Personality Radio. Binnenkort start ook R-abc-dio, een rubriek over radiojargon, die gepland staat voor de zondag. En we gaan het weekend in met de Quote van de Week, een opvallende uitspraak in de media. Heb jij op radio of tv of in de bladen een leuke of opmerkelijke one-liner gespot? Het liefst één over het radionieuws van de afgelopen week? Dan is je suggestie welkom.

Daarnaast willen we meer gaan doen aan eigen berichtgeving. Dat kan nieuws zijn, maar ook een stuk over radiojournalistiek of een artikel waarin we kijken naar achtergronden bij de luistercijfers. Op die manier willen we ons ‘eigen geluid’ laten horen. Kom ook gerust met ideeën en suggesties over wat jij graag op de site zou willen lezen. Want zoals gezegd, dit is een interactief radioplatform. Binnenkort kun je ook reageren via het redactiemailadres, dat wordt aangemaakt.
________________________________________________________________

Lees ook:Ruil de bon in bij je dagbladhandelaar… Sorry, welke bon?
Lees ook:Medewerker RNW week lang opgesloten in Internethuis
Lees ook:Caz! station van de luisteraar
Lees ook:Radio Veronica start nieuw online station ‘90’s Top 590’
Lees ook:Actie tegen Adam op Arrow

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>